Rijwielhandel Lambert Pot

In 1961 is Lambert Pot in een oude (kippen) schuur begonnen, met de verkoop en reparatie van fietsen en bromfietsen.

Verkocht hij 1 fiets, dan kocht hij er weer twee bij de fabrikant om zijn winkel mee te vullen. Al gauw werd de schuur te klein en moest er gebouwd en verbouwd worden.

1981 is het jaar dat het eerste gedeelte van wat nu de winkel is geplaatst werd, de bovenverdieping is er pas in 1998 opgezet.

15 juli 1992 is Lambert Pot overleden, Klaas Pot  (zijn jongste zoon) heeft de zaak voortgezet. Ook Klaas heeft de traditie van het bouwen

 en verbouwen samen met zijn vrouw en het personeel voortgezet.

Na 1998 zijn er veel interne verbouwingen geweest, zoals de ruimte voor de gebruikte fietsen en de werkplaats.

 

Wij hebben 2500 m2 fietsplezier onder een dak!  

Een grote winkel met keus uit vele bekende merken als Batavus,Sparta,Koga en Gazelle. Ook hebben we een ruim  aanbod in kinderfietsen zowel nieuw als gebruikt.  U kunt bij ons ook als u een nieuwe of een gebruikte fiets aanschaft uw oude fiets inruilen. Ons aanbod in electrische fietsen ( met trapondersteuning) is ook erg groot zowel nieuw als gebruikt.

In onze ruime moderne werkplaats kunt u terecht voor reparaties en onderdelen. De monteurs zijn gespecialiseerd in zowel elektrische als de “gewone fietsen”. We hebben hier alle apparatuur om u fiets vakundig te kunnen repareren. Mocht u vragen hebben over een eventuele uit te voeren reparatie, of over een onderdeel voor u fiets kunt u deze stellen via: werkplaats@lambertpot.nl 

In onze winkel boven kunt u terecht voor fiets/kleding/accessoires, kortom alles met betrekking tot de fiets is bij ons te vinden.

Rustig winkelen met uw kinderen? ook dat kan, de kinderen vermaken zich prima in de ballenbak of in de kinderhoek waar wij een tv hebben met kinderfilm’s.

meer info  kijk op  http://www.lambertpot.nl

 

 

overzicht fietsen

Openingstijden

Maandag :GESLOTEN 

Dinsdag van 8:00 tot 18:00 uur
Woensdag van 8:00 tot 18:00 uur
Donderdag van 8:00 tot 18:00 uur
Vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur
Zaterdag van 8:00 tot 17:00 uur